Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

La tăiat, legat și săpat de vie

Am fost astăzi împreuna cu doi băieți la săpat și legat de vie. Eu am tăiat și legat, iar ei au mers pe urmă cu săpatul. Până acum s-a ocupat tata cu tăiatul viței de vie, dar anul acesta a intrat pe mâna mea. O săpăm o singură dată pe an, în primăvară. Mai trecem pe la ea la cules, fără alte munci, stropiri sau copilirea lăstarilor. Tata zice că e mai bine să rămână cu multe frunze pe ea pentru că dacă dă grindină, strugurii sunt feriți mai bine.

La legat am reutilizat ața cu care am legat acum doi ani baloții de lucernă, al doilea an am folosit-o la legarea snopilor de coceni și acum la legarea viței de vie.

La săpat de vie
La săpat de vie
Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?