Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Încă o zi la plivit de buruieni în răsadniță

Mi-au mai rămas de scos buruieni din răsadnița și astăzi le-am venit de hac. A ieșit și ardeiul la lumină. Cam rar însă. Ce-i drept, rar l-am pus și eu, am zis să crească viguros, dar el a ieșit și mai rar.

Răsaduri
Răsaduri

O râmă  a ținut să mă salute.

Răsaduri
Răsaduri

Am găsit și câteva plante de ardei cu tulpina atacată de fungi probabil. Se subțiază, e înegrește puțin și se usucă. Ar fi nevoie de un tratament cu fungicide, dar deocamdată am lăsat doar răsadnița deschisă, sa circule aerul. Cu un climat corespunzător și ventilare n-ar fi trebuit să se ajungă aici.

Răsaduri
Răsaduri

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?