Politica de confidențialitate

Cine suntem

agriculturaecologica.ro este un proiect dezvoltat de Asociația “100% pentru mediu“, ce își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal.

agriculturaecologica.ro repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale 679/2016.

Aceasta Politică se referă la modul în care colectăm, reținem și utilizăm informațiile personale. Aceasta Politică de Confidențialitate („Politica”) se aplică doar datelor colectate de către noi din resurse online care afișează un link către aceasta Politică.

Vă este permis accesul pe site fără să ne spuneți cine sunteți și nu cerem nicio formă de înregistrare pentru accesarea informațiilor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Prin accesarea anumitor zone care conțin formulare (de exemplu formularele de contact) sunteți de acord ca datele dvs personale pot fi colectate, păstrate, utilizate și transferate către noi și partenerii noștri într-unul din următoarele scopuri:

  • Furnizare de răspunsuri la solicitări;
  • Transmiterea de buletine informative in cazul in care sunteti de acord, pe diferite teme de interes
  • Atunci când distribuiți o petiție de pe site-ul nostru pe Facebook, Whatsapp, SMS, Messenger, Twitter și / sau prin e-mail atunci când solicitați să vă implicați în acțiuni de voluntariat, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online

În cazul petițiilor trimise către autorități publice, legislația în vigoare cere ca petentul să transmită autorității numele și adresa completă a acestuia, în caz contrar petiția poate fi considerata anomimă și clasată. Acesta este singurul motiv pentru care solicităm informații complete despre identitatea petentului. Acestea sunt păstrate în deplină siguranță și șterse din baza de date imediat ce acțiunea inițiată de petent și-a atins scopul. Dacă aveți rețineri privind furnizarea datelor personale, vă invităm să trimiteti modelele de petiții direct din contul dvs. de email.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont, ai lăsat comentarii sau ai completat formulare pe agriculturaecologica.ro, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Când utilizați site-ul agriculturaecologica.ro trebuie să știți este securizat  HTTPS cu un certificat Let’s Encrypt și că browserul dvs. poate face o solicitare, ce poate transmite adresa dvs. IP și șirul de agent de utilizator pentru browserul dvs., care poate fi unic. Nu folosim date pentru a construi profiluri sau a identifica persoane.

Dacă aveți întrebări sau reclamații despre respectarea acestei Politici de confidențialitate, dacă vreți să faceți recomandări sau comentarii care sa îmbunătățească calitatea Politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la ecosemnal@gmail.com sau telefon 0727.769.509

Cereri și oferte produse ecologice