Harta procesatorilor și distribuitorilor de produse ecologice

Vă invităm să descoperiți mai jos harta operatorilor ecologici certificați pentru procesare (pregătire), depozitare, distribuție, import sau export de produse ecologice care au avut un certificat valabil încărcat în platforma TRACES a Comisiei Europene la data de 5 ianuarie 2024.

Operatorii ecologici certificați pentru activități de procesare se regăsesc pe hartă cu verde închis.

Vezi și:

Harta producătorilor de legume, fructe ecologice, carne, lapte, ouă ecologice etc.

Harta producătorilor de plante furajere ecologice, pășuni și producători ecologici fără repertoriu de produse

Pentru o sortare mai bună a operatorilor după locație, repertoriul de produse și/sau gradul ce completare profilului cu date de contact, intrați pe pagina Procesatori și distribuitori din meniu..

Agricultura ecologică, înțeleasă ca o colaborare dintre om și natură, dar și o colaborare mai strânsă între oameni

Fie că ești producător, procesator, distribuitor sau consumator de produse ecologice, te invităm să vii mai aproape de noi pe grupul de Whatsapp. Discutăm despre tehnologii ecologice de producție și oportunități pentru promovarea și comercializarea produselor obținute. Împreună dezvoltăm agricultura ecologică în România.

Dacă ești operator ecologic înregistrat în agricultura ecologică în 2023, folosește formularul de CONTACT RAPID de mai jos ca să primești datele de conectare la contul tău de pe site. După autentificare, îți vei putea completa singur datele de pe site cu număr de telefon, email și ale informații despre produsele ecologice comercializate.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Fii primul care adaugă o evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?