Harta producătorilor agricoli înscriși în agricultură ecologică

Vă invităm să descoperiți mai jos harta producătorilor de fructe și legume ecologice, lapte (crescători de vaci și oi în sistem ecologic), ouă, miere ecologică și cereale care au avut un certificat valabil încărcat în platforma TRACES a Comisiei Europene la data de 5 ianuarie 2024.

Fermierii care s-au înscris în agricultură ecologică exclusiv cu plante de nutreț sau pășuni pot fi descoperiți doar pe site în secțiunea producători ecologici. Site-ul afișează producătorii în funcție de numărul de recomandări primite și a gradului de completare a profilulului cu date de contact. Pentru completarea datelor, rugăm producătorii să ne contacteze printr-una din metodele de aici.

Pentru o sortare mai bună a operatorilor după locație, repertoriul de produse și/sau gradul ce completare profilului cu date de contact, intrați pe pagina Producători ecologici din meniu. Datele de contact, în măsura în care ne sunt furnizate prin pagina de contact, sunt disponibile pe aceeași pagină.

Căutați un producător ecologic după cuvinte cheie (nume, localitate, produse etc):

Vezi legenda hărții pentru a descoperi ce culori corespund fiecărui tip de produs sau să dezactivați afișarea pe hartă a anumitor tipuri de producători.

vezi și Harta procesatorilor și distribuitorilor de produse ecologice

Agricultura ecologică, înțeleasă ca o colaborare dintre om și natură, dar și o colaborare mai strânsă între oameni

Fie că ești producător, procesator, distribuitor sau consumator de produse ecologice, te invităm să vii mai aproape de noi pe grupul de Whatsapp. Discutăm despre tehnologii ecologice de producție și oportunități pentru promovarea și comercializarea produselor obținute. Împreună dezvoltăm agricultura ecologică în România.

Dacă ești operator ecologic înregistrat în agricultura ecologică în 2023, folosește formularul de CONTACT RAPID de mai jos ca să primești datele de conectare la contul tău de pe site. După autentificare, îți vei putea completa singur datele de pe site cu număr de telefon, email și ale informații despre produsele ecologice comercializate.

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești fermier ecologic?