Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

La grădină, după ploaie

Am avut norocul zilele trecute să punem roșiile și apoi să plouă. Nu a mai fost nevoie să le ud deloc și s-au prins toate, fără excepție. E și un merit al faptului că le-am pus cu pământ pe rădăcini. N-am făcut poze pentru că nu am avut aparat foto la mine, dar se pot vedea mai jos, după ce au fost puse. Oltețul e încă mare, ca după ploaie.

Oltețul
Oltețul

Îmi place de roșii că stau drepte, nu s-au aplecat pe pământ să se umple de noroi cum făceau de obicei cele cu rădăcina nudă.

Roșii
Roșii

Se disting rândurile de răsad de roșii, dar încă mai e cale lungă până la recoltă.

Roșii
Roșii

Între timp, au răsărit celelalte legume la grădină, dar și mii și milioane de fire de buruieni. Trebuie să intrăm cu sapa în ele. Un firicel de mazăre e mai jos.

Mazăre
Mazăre

Ridichiile de o lună.

Ridichii
Ridichii

Și cartofii.

Cartofi
Cartofi

Mai avem castraveți, ceapă, usturoi și alte câteva. Nu am apucat să fac poze la toate dar or să apară mai târziu.

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?