Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Damigeana cu socată

Suntem mari consumatori de sucuri, în special pentru că lucrăm mult timp pe afară vara, chiar și în zilele toride. O sticlă de suc, rece sau nu, te hidratează și îți încarcă bateriile dacă mai e și dulce puțin. Sucul de sturguri și mere s-a terminat încă din iarnă, dar nu-i nimic, că a înflorit socul și avem din nou ce bea.

Îmi făcusem o foarfecă cu mânere lungi cu gândul că nu o să găsesc flori decât pe vârfuri, dar au fost destule și pe poale, nu a trebuit să o mai folosesc.

Foarfecă
Foarfecă

Am cules suficiente flori pentru o damigeană de 50 de litri de socată și chiar să mai rămână pentru uscat. Am pus flori de soc, zahăr și câteva lămâi în damigeană, plus oleacă de drojdie și apă. le-am lăsat o zi așa, cu puțină apă, apoi am umplut damigeana. Dup alte câteva zile am putut să consumăm. Din când în când am barbotat conținutul cu un furtun.

Damigeana cu socată
Damigeana cu socată

Au început să dea și mânătărgile.

Mânătărgi
Mânătărgi
Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?