Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Curtea puilor, acoperită cu plasă anitipăsări

Am avut probleme cu ciorile și coțofenele. Aparent, le place să consume capete de pui. După ce îi decapitează, restul corpului rămâne în curtea puilor și devine hrană pentru cei din urmă, așa stau lucrurile.

Le făcusem un spațiu de joacă în vie, în așa fel încât să nu iasă ei afară, dar a trebuit să îl restrâng și să îl acopăr cu o plasă antipăsări de genul celei care se folosște deasupra culturilor agricole, de struguri sau cireșe, ca să nu le mănânce păsările. A funcționat destul de bine, n-a mai intrat nimic peste ei. O țin întinsă pe sârmă.

Le-am cuprins în spațiul lor de joacă o viță de vie și o tufă de hrean, dar, din păcate, iarba nu o să aibă cum crește aici, sub picioarele lor. Le mai rup și le aduc cât o mână de iarbă din altă parte.

Curtea puilor
Curtea puilor

Sunt aici două rânduri de pui, i-am împreunat pe cei mici cu cei mari ca să nu mai fac compartimente separate, dar noaptea dorm în cotețe diferite ca să nu se călarească unii pe alții când se fac grămadă să conserve căldura. O idee bună ar fi creșterea lor în solar, ar putea fi feriti acolo și de păsările răpitoare, de vânt, ploi. În plus, adăpostul ar avea o temperatură mai confortabilă.

Curtea puilor
Curtea puilor
Curtea puilor
Curtea puilor
Hrănitori
Hrănitori
Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?