Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Am urcat vacile în fânărie

S-a uscat foarte tare iarba pe câmp și nu prea se mai satură vacile, au cam mâncat ce era bun. Le-am adus acasa și li-am ținut o perioadă bunicică, de câteva săptămâni.

La carul cu fân
La carul cu fân

Le-am cosit mai întâi niște porumbi cu costreie prin ei, care n-au crescut prea mari, tot din cauza lipsei apei.

La cosit de porumbi
La cosit de porumbi

Mănâncă bine, dar se cam înfig să caute știuleți de porumb și dau multpe jos.  Un trepied pe jumătate plin abia le ajunge o zi.

Vacile în căruță
Vacile în căruță

Am mers și la grădina și am cosit buruienile din cartofi, după ce s-au uscat lujerele. Urmează să îi scoatem și pe ei.  Am cosit chiar și morcovii. Au crescut buruienile destul de mari în ei și decât să le țină umezeală și eventual să putrezească, i-am cosit. Vor face din nou frunze.

Morcovi tunși
Morcovi tunși
Morcovi
Morcovio
Am cosit buruienile de la grădină
Am cosit buruienile de la grădină

Le-am adăpat de la jgheab, alimentat din cisternă. Trebuie să mergem la fiecare 5 zile să o umplem de la Olteț cu o motopompă.

Cisterna cu apă
Cisterna cu apă

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?