Cornești, Județul Dâmbovița, Str. Migdalului, nr. 40, Sat Catunu, Com. Cornesti, Jud. Dambovita 137150 Cornești

Repertoriu de produse: AfinAroniaBusuiocCăpșuniCartofiCoacazeCoacăze negreCoacaze roșiiFlori ecologice uscate de lavandăFlori ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de afinFructe ecologice uscate de aroniaFructe ecologice uscate de cătinăFructe ecologice uscate de mureFructe ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de zmeurăLavandăMangoldMurePudră ecologică de afinePudră ecologică de aroniaPudră ecologică de capșuniPudră ecologică de cătinăPudră ecologică de coacaze negrePudră ecologică de coacaze roșiiPudră ecologică de murePudră ecologică de socPudră ecologică de zmeurăSfeclăSirop ecologic de afineSirop ecologic de aroniaSirop ecologic de floare de lavandăSirop ecologic de socSirop ecologic de zmeurăSocTomateTonic ecologic de aroniaTonic ecologic de capsuniTonic ecologic de floare de soc cu cătinăTonic ecologic de fructe de socTonic ecologic de fructe de soc cu cătinăTonic ecologic de mureTonic ecologic de zmeurăTopinamburZmeură etc.

tel. 0752 246 140

București, Calea Mosilor, nr. 88, sc. B, et. 2, ap. 28, Sector 3, Mun. Bucuresti 030167 București

Repertoriu de produse: AfineAfine liofilizateCăpșuniCăpșuni liofilizateCătinăCătină congelatăCătină liofilizatăCeai de cătinăCeai de cătină cu afineGhimbirMerePeltea de cătină cu căpșuniSirop de agaveSuc de cătinăSuc de mereSuc de mere cu afineUlei de cătină etc.

tel. 0722929772

Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Sos. Linia de Centura, nr. 46, Cladirea C1, Sat Stefanestii de Jos, Com. Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: AfineAloeveraAnanasAnghinareApioArdeiAvocadoBameBananeBroccoliCaiseCăpșuniCartofiCartofi dulciCastravețiCeapăCitriceCiuperciClementineConopidăCurmaleDovleceiFasoleFeniculGhimbirGojiGrapefruitKakiKiwiKumquatLamaiLimesMandarineMangoMazăreMorcoviMureNectarineNuca de cocosPătrunjelPepeniPerePiersiciPomeloPortocalePrazRodiiRoșiiSalatăSalată verdeSfeclăSparanghelStruguriȚelinăUsturoiVarzăVineteZmeurăZucchini etc.

tel. 0742566712

Județul Dâmbovița, Tunari, Str. Codrului, Nr. 19a, Cam. 2, Parter, Sat Tunari 135100 Tunari

Repertoriu de produse: BananaBiscuițiBudincăCăpșuniCartof dulce și linte rosieCereale Musli căpșuniFructul pasiuniiFrunze Kale și somonGrisine mini baghete cu roșii și busuiocGrisine mini baghete cu rozmarin și brânzăIaurt vegetal din cocos cu mangoIaurt vegetal din lapte de ovăz cu bananeMancare cu morcovMancare de cartofi dulci cu porc friptMancare de dovleac cu mielMancare de morcov și dovleacMancare de păstârnac cu varzăMancare de porumb dulce cu rațăMancare de roșiiMancare ratatouille cu quinoaMancare risotto cu zucchini și brânză de caprăMini biscuiți cu bananaMini biscuiți cu mangoMini biscuiți cu orez expandat și afineMini biscuiți cu orez expandat și mărPachet varietate de piureuri de fructePăstârnac și bulgurPere și vaniliePiure de căpșuni și bananePiure de cartofi dulciPiure de mangoPiure de mazărePiure de mere GalaPiure de mere și zmeurăPiure de mere ți smochinePiure de pere WilliamsPiure de piersici și perePiure de prunePiure e banane și caise etc.

tel. 0723338688

Ion Luca Caragiale, Județul Dâmbovița, Str. Fermei, Nr 700, C2, Sat Mija, Com. I.L. Caragiale, Jud. Dambovita 137255 Ion Luca Caragiale

Repertoriu de produse: AfineAfine deshidratateAfine proaspeteCapșune deshidratateCăpșuniGem de afineGem de afine cu ardei iuteGem de afine cu scorțișoarăGem de afine cu socGem de afine cu vaniliePășuneSuc de afineSuc de afine și aroniaSuc de afine și capșuniSuc de afine și coacaze negreSuc de afine și mureSuc de afine și zmeură etc.

tel. 0738000515, 0729923695
Cereri și oferte produse ecologice