Cornești, Județul Dâmbovița, Str. Migdalului, nr. 40, Sat Catunu, Com. Cornesti, Jud. Dambovita 137150 Cornești

Repertoriu de produse: AfinAroniaBusuiocCăpșuniCartofiCoacăzeCoacăze negreCoacaze roșiiFlori ecologice uscate de lavandăFlori ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de afinFructe ecologice uscate de aroniaFructe ecologice uscate de cătinăFructe ecologice uscate de mureFructe ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de zmeurăLavandăMangoldMurePudră ecologică de afinePudră ecologică de aroniaPudră ecologică de capșuniPudră ecologică de cătinăPudră ecologică de coacaze negrePudră ecologică de coacaze roșiiPudră ecologică de murePudră ecologică de socPudră ecologică de zmeurăSfeclăSirop ecologic de afineSirop ecologic de aroniaSirop ecologic de floare de lavandăSirop ecologic de socSirop ecologic de zmeurăSocTomateTonic ecologic de aroniaTonic ecologic de capsuniTonic ecologic de floare de soc cu cătinăTonic ecologic de fructe de socTonic ecologic de fructe de soc cu cătinăTonic ecologic de mureTonic ecologic de zmeurăTopinamburZmeură etc.

tel. 0752 246 140

Ion Luca Caragiale, Județul Dâmbovița, Str. Fermei, Nr 700, C2, Sat Mija, Com. I.L. Caragiale, Jud. Dambovita 137255 Ion Luca Caragiale

Repertoriu de produse: AfineAfine deshidratateAfine proaspeteCapșune deshidratateCăpșuniGem de afineGem de afine cu ardei iuteGem de afine cu scorțișoarăGem de afine cu socGem de afine cu vaniliePășuneSuc de afineSuc de afine și aroniaSuc de afine și capșuniSuc de afine și coacaze negreSuc de afine și mureSuc de afine și zmeură etc.

tel. 0738000515, 0729923695
Ești fermier ecologic?