Beleza Store S.R.L. – Producător produse ecologice (Capșuni, Legume, Legume de camp, Legume prospete) în Bilciurești, județul Dâmbovița

Adresă Bilciurești, Județul Dâmbovița, Sediu social: Sos Panduri Nr. 5, Bloc P31, scara1, etaj 3, apartament 13, 010051, București, Romania. Punct de lucru: Str. Ion Luca Caragiale nr. 655, Com. Valcelele, 917290, Jud. Calarasi, Romania
Telefon:
0040 724208877
Repertoriu de produse
Certificat de: S.C ECOCERT S.R.L (RO-ECO-007)
Certificat: Vezi certificatul
Jurnal și magazin: Jurnal și magazin de fermă - Beleza Store S.R.L.

Lucram 15 ha culturi ecologice in comuna Valcelele, jud. Calarasi din 2016.
Suntem axati pe dovlecei si zucchini, cartof dulce, ardei, pepene galben, lucerna etc. Pe linga certificarea ecologica, pentru dovlecei si zucchini avem certificare Global Gap (pentru calitatea, trasabilitatea, siguranța alimentelor, practicile de mediu).

Eticheta agricultură ecologică

Beleza Store S.R.L. este producător certificat de produse ecologice cu sediu/adresa de corespondență în Bilciurești, Dâmbovița – Sos Panduri Nr. 5 Bloc P31 scara1 etaj 3 apartament 13 010051 Bilciurești.

Certificat ecologic emis de către S.C ECOCERT S.R.L (RO-ECO-007) cu numărul RO-ECO-007.642-0004625.2023.001 (vezi certificatul)

Repertoriu de produse ecologice sau în conversie la agricultură ecologică în 2023:
Capșuni – Produs ecologic
Legume, altele: Legume de camp – Produs ecologic
Legume, altele: Legume prospete – Produs ecologic
Legume, altele – Produs ecologic
Lucernă – Produs ecologic

Certificat pentru activități de: Producție

1 răspuns la “Beleza Store S.R.L. – Producător produse ecologice (Capșuni, Legume, Legume de camp, Legume prospete) în Bilciurești, județul Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara. Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?