Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Mi-am refăcut stocul de semințe și tăvi alveolare

Anul acesta vreau să pun din nou răsadniță, dar nu doar pentru legume, ci și pentru semințele de mere și vișine pe care le am deja puse la stratificat. Am cumpărat alte 200 de tăvi alveolare pe lânga cele 50 pe care le aveam deja. Asta înseamnă că o să pot produce 17.500 de răsaduri de legume și pomi. E foarte foarte mult, dar sunt pregătit să am și pierderi.

Am luat trei soiuri de roșii. Oxheart, Ruxandra și Ghittia, în plicuri de 3000 de semințe. Ardei capia Slonovo Uvo, 20 de grame și Dumbo 34, plic de 2000 de semințe. Vinete Aragon F1, 1000 de semințe. Varză de Buzău, 2500 de semințe. Morcovi Nantes 2, 100 de grame.

Am mai luat din alta parte câteva plicuri cu semințe de rpșii din soiui San Marzano, o să încerc să le usuc.

 

Semințe
Semințe

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?