Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 27 Mai 2024. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Dispozitiv pentru prinderea și întinderea sârmei ghimpate

Ne-am apucat să facem niște garduri de sârmă ghimpată, dar ca să fie eficiente sârma trebuie să fie întinsă foarte bine. Nu  punem multe fire, doar trei, pentru vaci.

Am găsit pe net un model pentru un dispozitiv de prindere a sârmei ghimpate, așa că m-am apucat să fac unul la fel, cum de cumpărat nu am găsit.

Piulița care se vede în poză are o despicătură pe partea opusă pe unde sârma se poate băga și scoate într-un soi de menghină. Dacă piulița e deplasată spre capătul cu prindere a dispozitivului ea va sta mai largă și se va putea învârti astfel încât sârma să se elibereze. Am pus mai jos o poză și cu un dispozitiv care se găsește prin magazine, dar din păcate nu pe la noi. Mai multe la căutări pe Google “barbed wire grip” E o unealtă foarte faină. Se folosește în combinație cu un vinci/troliu manual.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Fii primul care adaugă o evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?