Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Am adus vacile la grajd

Am adus vacile la grajd pe 26 noiembrie. Aveau încă suficientă iarbă pe câmp, dar a plouat și apoi a dat-o în lapoviță, nu le mai ardea de păscut și le-am adus acasă. Apoi, vremea s-a mai îmblânzit, dar nu le-am mai scos la iarbă pentru că era ud peste tot și frig.

Le-am mutat într-un grajd al fostului CAP. Grajdul a fost atribuit cu titlu gratuit în baza unei Ordonanțe de Guvern mai veche, dupa o perioadă a putut fi cumpărat, din câte am înțeles. Acum aparține unei persoane care ne-a dat voie să îl folosim.

Vițeii sunt încă liberi, câteva zile au mai ieșit pe afară, în jurul grajdului, la păscut. Pe restul le-am legat pentru că se împung foarte tare, mai ales când se încolțesc una pe alta.

La grajd
La grajd

Am folosit preșuri de cauciuc și lemne pentru padocuri. Am găsit câteva acolo, făcute deja, dar am mai făcut și altele.

La grajd
La grajd

Asta e mâncărica lor pentru iarnă.

La grajd
La grajd

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?