Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Afine de cultura, certificate Ecologic, crescute cu drag la poalele muntilor Fagaras

Investitia la Happy Blueberry Farm a fost începută în anul 2018, la cca. 3 km înspre munte de localitatea Avrig. Inca de la plantare am folosit doar inputurile şi fertilizanţii cu certificare BIO/ Organic nemodificate genetic, iar lucrările de întreţinere sunt doar cele prietenoase cu mediul (plivit manual, cosit, nu ierbicidat etc). Culesul îi facem manual, bob cu bob, în perioada lunie – Septembrie. Avem două soiuri de afin: Duke, cu o coacere timpurie şi Elliot, la care coacerea este spre sfârşitul verii.

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?