A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Z

în conformitate cu articolul 24 alineatul (3) litera (e) punctul (iv) din Regulamentul (UE) 2018/848, în special: — în cazul în care nu sunt disponibile în formă ecologică; — produse/pregătite fără solvenţi chimici; — maximum 1 % din raţia alimentară

Toate microorganismele enumerate în părţile A, B și D din anexa la Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 540/2011 pot fi utilizate în producţia ecologică, cu condiţia să nu provină din OMG-uri și numai atunci când sunt utilizate în conformitate cu utilizările, condiţiile și restricţiile stabilite în rapoartele de examinare relevante 3 . Microorganismele, inclusiv virusurile, sunt agenţi de control biologic care sunt consideraţi substanţe active în Regulamentul (CE) nr. 1107/2009.

în conformitate cu articolul 24 alineatul (3) litera (e) punctul (iv) din Regulamentul (UE) 2018/848, în special: — în cazul în care nu sunt disponibile în formă ecologică; — produse/pregătite fără solvenţi chimici; — maximum 1 % din raţia alimentară

produs prin fermentare poate fi utilizat în raţia alimentară pentru salmonide atunci când sursele de hrană enumerate în partea II punctul 3.1.3.3 din anexa II la Regulamentul (UE) 2018/848 nu furnizează o cantitate suficientă de histidină pentru a satisface nevoile alimentare ale peștilor

în conformitate cu articolul 24 alineatul (3) litera (e) punctul (iv) din Regulamentul (UE) 2018/848, în special: — în cazul în care nu sunt disponibile în formă ecologică; — produse/pregătite fără solvenţi chimici; — maximum 1 % din raţia alimentară

1. Concentraţia maximă în mg/kg de materie uscată de crom (VI): nedetectabil 2. Nu se aplică părţilor comestibile ale recoltei

Fii primul care află despre produsele noi, oferte speciale și noutăți din agricultura ecologică Abonează-te la newsletter
Harta