Cornești, Județul Dâmbovița, Str. Migdalului, nr. 40, Sat Catunu, Com. Cornesti, Jud. Dambovita 137150 Cornești

Repertoriu de produse: AfinAroniaBusuiocCăpșuniCartofiCoacazeCoacăze negreCoacaze roșiiFlori ecologice uscate de lavandăFlori ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de afinFructe ecologice uscate de aroniaFructe ecologice uscate de cătinăFructe ecologice uscate de mureFructe ecologice uscate de socFructe ecologice uscate de zmeurăLavandăMangoldMurePudră ecologică de afinePudră ecologică de aroniaPudră ecologică de capșuniPudră ecologică de cătinăPudră ecologică de coacaze negrePudră ecologică de coacaze roșiiPudră ecologică de murePudră ecologică de socPudră ecologică de zmeurăSfeclăSirop ecologic de afineSirop ecologic de aroniaSirop ecologic de floare de lavandăSirop ecologic de socSirop ecologic de zmeurăSocTomateTonic ecologic de aroniaTonic ecologic de capsuniTonic ecologic de floare de soc cu cătinăTonic ecologic de fructe de socTonic ecologic de fructe de soc cu cătinăTonic ecologic de mureTonic ecologic de zmeurăTopinamburZmeură etc.

tel. 0752 246 140

Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Sos. Linia de Centura, nr. 46, Cladirea C1, Sat Stefanestii de Jos, Com. Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: AfineAloeveraAnanasAnghinareApioArdeiAvocadoBameBananeBroccoliCaiseCăpșuniCartofiCartofi dulciCastravețiCeapăCitriceCiuperciClementineConopidăCurmaleDovleceiFasoleFeniculGhimbirGojiGrapefruitKakiKiwiKumquatLamaiLimesMandarineMangoMazăreMorcoviMureNectarineNuca de cocosPătrunjelPepeniPerePiersiciPomeloPortocalePrazRodiiRoșiiSalatăSalată verdeSfeclăSparanghelStruguriȚelinăUsturoiVarzăVineteZmeurăZucchini etc.

tel. 0742566712

București, sectorul 1, Şoseaua Nordului, nr. 96H, cam. 2, sc. 2, et. 1, ap.13 010051 București

Repertoriu de produse: AfineGhimbirMureMust de struguriPudră din fructeSuc de afineSuc de Afine cu căpșuniSuc de afine cu pudră de ChagaSuc de afine cu pudră de CordycepsSuc de afine cu pudră de curcuma și piper negruSuc de afine cu pudră de Lions ManeSuc de afine cu pudră de MatchaSuc de afine cu pudră de ReishiSucuri de fructeSucuri de legume etc.

tel. 0752707666

Județul Alba, Sâncel, str. Cimitirului, nr. 21, jud. Alba 515400 Sâncel

Repertoriu de produse: AlbăstreleArnicăBănuțeiBozBrad albCastanCastaneCetină de molidCiuboțica cuculuiCoada caluluiCoada raculuiCoada șoriceluluiCrețișorCrețușcăFloarea soareluiFragFrasinFumărițăGălbeneleIenupărLeurdăLumânăricăMăceșMăcrișul iepureluiMesteacănMureMuscărițaMușețelNalbăNapiOiPăducelPătlaginăPiciorul CapreiPlopPorumbarRostopascăRuscuță de primăvarăSalcâmSalcieSânișoarăSaschiuSclipețiSilurSocSunătoareTătăneasăTeiTraista ciobanuluiTrei frați pătațiTrifoiUrzicăVâscVinarițaVulturică etc.

tel. 0724527408
Cereri și oferte produse ecologice