Crișeni, Județul Sălaj, Crișeni, Nr. 166/A, Județ Sălaj 450006 Crișeni

Repertoriu de produse: BrânzăBrânză de vacăCarne de vităFloarea soareluiGrâuGrâu durGrâu SpeltaLapte de vacă crudLucernăMazăreOrzOrzoaicăOvăzPlante aromaticePlante de nutrețPorumbRapițăSecarăSoiaȘroturiTriticaleUlei de floarea soarelui picantVaci etc.

tel. +40727898652

Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Sat Ștefăneștii de Jos, Str. Linia de Centură, Nr. 5, Unitatea J2 și Extindere depozit din Clădirea Bun 1 (inclusiv parcare), Camera C9.1F.12, Parc Industrial Ctpark Bucharest North, Jud. Ilfov 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: Alimente asiaticeAlimente copiiAlimente proteiceAlternative vegetale la lactateAlternative vegetale pt carne și peșteBăuturi răcoritoare și EnergyBăuturi spirtoase și bereBăuturi veganeBrânzeturiBrânzeturi proaspeteCacaoCafea și înlocuitori cafeaCarne de vităCeaiCerealeCiuperciCondimenteConserveCu zahăr redus sau înlocuitori de zahărDulcețuriDulciuriDulciuri și snacks veganeFăinăFrișcă și smântânăFructe congelateFructe proaspeteGrăsimi și margarinăIaurturi și deserturi din lapteÎnghețatăKetchupLegume congelateLegume proaspeteLegume uscateMiereMusliMuștar și sosuriOrezOuă și drojdiePâine și produse panificațiePastePește și fructe de marePește și fructe de mare congelateProduse congelate veganeProduse din carneProduse fără glutenProduse fără zahărProduse lactateProduse patiserieProduse tartinabileProduse veganeSemipreparate congelateSemipreparate și măncare gătităSiropuriSnacksuriSoiaSucuriSucuri proaspete și SmoothiesUlei și oțetUntVerdețuri și ierburi aromatice proaspeteVinVițel și mânzatZahăr și ingrediente pt copt etc.

Județul Cluj, Morlaca, Sat Morlaca, Nr. 390 407476 Morlaca

Repertoriu de produse: AluneArpacasBiscuițiBomboaneCacaoCarne de porcCarne de vităCarne tocatăCeaiuriChipsuriCondimenteCovrigeiFăinuriFrisca vegetalaFructe conservateFructe proaspeteFursecuriGrișHalvaLactateLegume conservateMalaiMalțMezeluriMiereOrezOuăPăstrav afumatPăstrăv proaspatPăstrăvi curcubeuPesmetPișcoturiPraf de coptPudre proteicePufulețiRondele de cerealeSemințeSiropuriSosuriSucuriSupă instantUleiuri vegetaleVinZahăr etc.

tel. 0745210738
Cereri și oferte produse ecologice