Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 27 Mai 2024. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

La pus de cartofi, ceapă, usturoi și morcovi

Am reușit să pregătim terenul pentru semănat. Mai târziu decât de obicei, dar tot e bine. În ajun am trecut cu un cultivator peste terenul discuit și am trasat rândurile. Acum nu trebuie decât să punem semințele și să tragem pământ peste ele.

Am trecut Oltețul peste o plută căzută. S-a făcut punte ca să trecem noi.

Punte peste Olteț
Punte peste Olteț

Am cumpărat o semănătoare manuală pentru semințe mici și am avut ocazia acum să îi fac proba. Nu am avut cum să o folosesc așa cum a fost gândită pentru că roțile nu se învârteau bine pe pământ, fie era prea afânat și intra în jos, fie erau bolovani prea mari și mergea pe sus.  Am folosit-o până la urmă ca pe o mulineta. am dat eu din rotițe cu mâna pe măsură ce înaintam pe rând. În felul ăsta am făcut măcar distribuția de semințe corect, în privința asta nu am ce-i reproșa.

Semănătoare semințe mici
Semănătoare semințe mici
Semănătoare semințe mici
Semănătoare semințe mici

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Fii primul care adaugă o evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?