Germinarea și plantarea nucilor in PET-uri

Mi-am făcut calculele și a reieșit că mai bine mă duc pe Olteț să adun PET-uri decât să dau banii pe ghivece. Știam deja câteva locuri de unde să le iau că deh… doar acolo cresc.

Am pus vreo 550 de nuci în tot atâtea PET-uri. Udate des pentru că se deshidratează repede pământul din PET, dar nu mi-am făcut planuri să le las prea mult în ele, ci doar până când pot să le scot din solar și să le mut afară, unde e mai mult spațiu și le pot pune în recipiente mai mari sau direct în pământ.

 

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?