Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ecofrux – Fruits of the earth

Ecofrux reprezintă trei culturi BIO – de cătină, afine și alune – care cresc pe dealurile Lipovei și la Prunișor și care se întind pe o suprafață totală de 131 ha. O adevărată oază de sănătate din vestul României, un mediu unde plantele se dezvoltă natural și produc cele mai gustoase fructe.

Plantația de cătină a prins rădăcini în 2017. Avem 3 soiuri de cătină autentice românești: Mara, Clara și Dora, care se bucură de un tratament regesc în pământul hrănitor al dealurilor de vest din România pe o suprafață de 34 ha.
Investim în calitatea plantelor noastre, tocmai de aceea avem un sistem mecanizat cu utilaje de ultimă generație, care ne ajută în procesul de creștere, întreținere și procesare al culturilor. Am optat pentru un sistem de irigații prin picurare, care oferă plantelor Ecofrux exact doza de apă necesară în orice moment al zilei sau al anului. Datorită oxidării rapide a fructelor, păstrarea calităților acestora este o prioritate pentru noi. Motiv pentru care am creat propria noastră unitate de depozitare: o hală de condiționare și depozitare a fructelor, cu o suprafață de 1029 mp, compusă dintr-o zonă de sortare și o cameră rece de 350 mp, unde fructele proaspăt culese vor fi congelate în 16 ore.
Avantajele colaborării cu noi:
– Produsele noastre BIO sunt păstrate în condiții speciale, pentru a-și conserva, în timp, toate proprietățile, vitaminele și nutrienții.
– Experții noștri au grijă ca plantele să aibă cele mai bune condiții de creștere, iar tu să alegi cele mai bune soiuri pentru afacerea ta.
– Producția Ecofrux este una generoasă, care se dublează de la an la an. Calitatea fructelor și condițiile de păstrare sunt la cele mai înalte standarde.

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?