Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 27 Mai 2024. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Despre garduri electrice

Vreau să spun că sunt foarte eficiente, le datorez puțină reclamă pentru că ne-au ușurat foarte mult munca. Chiar dacă le mai pișcă pe vaci de câteva ori, fără să fie mare lucru (am fost și eu pișcat de zeci de ori), vor beneficia de mai multă libertate și timp pe pășune. Pasc și noaptea, mai ales pe timp de vară.

De reținut, dacă sunteți la început, nu neglijați importanța unui dispozitiv de protecție la fulger. Mi s-a întâmplat, nu știu dacă a venit de pe linia de curent electric sau de pe firul gardului, dar adaptorul a explodat pur și simplu, iar generatorul de impulsuri s-a ars.

Al doilea lucru. Izolatorii se pot pune și pe copaci, dacă există pe traseu și pot fi înfiletați cu bormașina cu ajutorul unui adaptor. Eu nu am găsit la vremea când am făcut gardul, așa că am confecționat unul de fier. Acum a vauzt ca au apărut și pe la magazine online.

Firul de curent se întinde ușor dacă e strâns pe rolă, cu ajutorul bormașinii cu acumulator, setată pe o viteză mică.

Odată ce prind ideea că firul pișcă, vacile nu se mai apropie de el și respectă limita pășunii chiar și dacă nu mai e curent pe fir.  Chiar dacă trece una mai temerară sau accidental, rămâne în preajmă.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Fii primul care adaugă o evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?