Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Asociația „100% pentru mediu” devine suportul juridic al proiectului agriculturaecologica.ro

Asociația „100% pentru mediu” va fi începând de astăzi suportul juridic al proiectului agriculturaecologica.ro, care intră în patrimoniul asociației alături de alte câteva proiecte de mediu pe care le-am dezvoltat ca persoana fizică în trecut.

Vă invit să citiți mai multe despre proiectele asociației, dar și obiectivele viitoare ale acesteia pe www.pentrumediu.ro

Dacă doriți să susțineți demersurile „100% pentru mediu” ale asociației o puteți face în câteva moduri.

1. Completați online declarația 230 prin care să redirecționați 3,5% din impozitul pe venit asociației pe pentrumediu.ro/redirectioneaza/ Asta se poate face până pe 25 mai, dar nu lăsați chiar pe ultima zi pentru că trebuie să lăsați ceva timp asociației pentru centralizarea declarațiilor și depunerea lor la ANAF. Doar salariații și pensionarii pot completa declarația. 3,5% din impozitul de pe un salariu mediu înseamnă aproximativ 200 de lei. Această sumă poate fi redirecționată de către fiecare dintre dvs. pentru a servi scopului asociației.

2. Dacă nu sunteți salariat, pensionar sau ați redirecționat deja 3,5% din impozitul pe venit către altă entitate nonprofit, puteți totuși să susțineți financiar proiectele Asociației „100% pentru mediu” printr-o donație recurentă lunară sau anuală pe pentrumediu.ro/doneaza/ – Donațiile recurente de valori mici pot oferi stabilitate și predictibilitate financiară asociației și sunt de preferat în locul unor donații ocazionale de valori mai mari.

3. Dacă folosești o aplicație de internet banking poți seta o donație recurentă prin direct debit către contul asociației sau poți face un virament bancar. În acest caz, vă rugăm să scrieți la detaliile plății adresa dvs. de email sau telefon ca să putem ține legătura și în viitor. Datele bancare ale asociației sunt:

Asociația 100% pentru mediu
CIF:49972281
Cont IBAN: RO72CECEB00030RON3192806

4. Susținerea nu e nevoie să fie neapărat una financiară. Demersurile asociației pe lângă instituțiile statului au nevoie de contribuția și susținerea tuturor persoanelor interesate. Vă puteți înregistra pentru acest nivel de implicare sau altele pe pentrumediu.ro/inregistrare-membri/

Ionuț Părăușanu
Asociația 100% pentru mediu
ecosemnal@gmail.com
0727 769 509

Be the first to write a review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

Peste 13.700 de producători ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara.

Vezi harta producătorilor ecologici sau descoperă-i mai jos pe site, pe grupul de Facebook sau grupul de Whatsapp.


Registru actualizat pe 5 ianuarie 2024. Pentru date la zi despre certificate, consultați platforma TRACES a Uniunii Europene.

Ce aducem noi în plus? Date de contact pentru peste 4750 de producători ecologici certificați, o prezență mai bună pe Google, promovare pe rețele sociale, grupuri de discuții pentru fermieri și produse adăugate pe site chiar de ei. Dacă ești producător sau procesator ecologic certificat, contactează-ne ca să îți trimitem parola de la contul tău. Cu ajutorul ei îți vei putea actualiza datele de contact și vei putea pune produse pe site.

Vrei să devi fermier ecologic certificat? Citește Ghidul de înregistrare în agricultura ecologică

Produse ecologice certificate

Ești fermier ecologic?