Grâu, floarea soarelui, nuci ecologice în Medgidia, Constanța – Agro Arman Taș S.R.L.

Adresă Județul Constanța, Medgidia, MEDGIDIA, Strada POPORULUI, Nr. 21 , Bloc P10, Scara A, Etaj PARTER, Apartament 2, Județul CONSTANȚA 905600 Medgidia
Telefon:
0722322378
Website: http://agroarmantas.vbio.ro
Repertoriu de produse
Certificat de: BIOAGRICERT ITALIA SRL – SUCURSALA ROMÂNIA (RO-ECO-016)
Certificat:
Jurnal și magazin: Jurnal și magazin de fermă - Agro Arman Taș S.R.L.

Agro Arman Taș S.R.L. este certificat pentru activități de: Producție

Certificat ecologic emis de către BIOAGRICERT ITALIA SRL – SUCURSALA ROMÂNIA (RO-ECO-016), cu numărul RO-ECO-016.642-0003199.2024.003 (vezi certificatul)

Repertoriu de produse ecologice 2024

[01.11.1] GRAU / WHEAT – Ecologic
[01.11.9] FLOAREA SOARELUI / SUNFLOWER – Ecologic
[01.25.35] NUCI / WALNUTS – Ecologic

666 – Teren arabil / 666 – Crops Ecologic 298.99
666 – Teren arabil / 666 – Crops Non-ecologic 255.54
651 – Livadă / 651 – TREES Ecologic 24.0

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de agricultură ecologică pe Whatsapp accesând acest link. Veți găsi acolo peste 1800 de fermieri înscriși în agricultura ecologică, procesatori, ingineri agronomi și specialiști care vă pot răspunde oricărei intrebări pe care o aveți despre sectorul ecologic.

Ne găsiți și pe grupul de Facebook Produse ecologice direct de la producători certificați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Registrul producatorilor agricoli înregistrați în agricultura ecologică

15.278 producători și procesatori ecologici certificați sau în conversie la agricultura ecologică, din toată țara. Explorează registrul producătorilor ecologici, descarcă registrul în format Excel, consultă registrul produselor ecologice sau caută mai jos

Descoperă producători ecologici pe hărțile producătorilor ecologici pe grupul de Facebook sau pe grupul de Whatsapp.

Fii primul care află despre produsele noi, oferte speciale și noutăți din agricultura ecologică Abonează-te la newsletter