Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Sos. Linia de Centura, nr. 46, Cladirea C1, Sat Stefanestii de Jos, Com. Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: AfineAloeveraAnanasAnghinareApioArdeiAvocadoBameBananeBroccoliCaiseCăpșuniCartofiCartofi dulciCastravețiCeapăCitriceCiuperciClementineConopidăCurmaleDovleceiFasoleFeniculGhimbirGojiGrapefruitKakiKiwiKumquatLamaiLimesMandarineMangoMazăreMorcoviMureNectarineNuca de cocosPătrunjelPepeniPerePiersiciPomeloPortocalePrazRodiiRoșiiSalatăSalată verdeSfeclăSparanghelStruguriȚelinăUsturoiVarzăVineteZmeurăZucchini etc.

tel. 0742566712

Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Str. Busteni nr. 7 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: Biscuiți și vafeCeai și cafeaCrupeFructe proaspeteFulgi de cereale și arpacașGrasimi vegetale tartinabileLegumeMix de salatăNectare și alte bauturi nealcooliceOrezOțeturiOuăPastăPeletePesmetPreparate din fructe (altele decat sucuri de fructe)Produse lactateSemințe de legumeSosuri și făinuriSpărturi și alte reziduriTărâțeUlei de maslineUnt și pudră de cacaoVinZahăr etc.

Județul Ilfov, Pantelimon, B-dul Biruintei, nr. 227, jud Ilfov 010051 Pantelimon

Repertoriu de produse: AcadeleAlimente pentru copiiAmidonBăuturi vegetaleBereBiscuițiBomboaneCacaoCeaiuriCereale și fulgiChipsuriCiocolatăCondimenteCreme tartinabileFăinuriFructe uscateGranolaJeleuriLeguminoaseNectareOțetPastePesmetPopcornProduse pe bază de cacaoPudrePulberi și superalimenteSemințe și nuciSiropuri zahar și îndulcitoriSosuriSucuri de fructeSuplimente alimentareUleiuri și grăsimi vegetaleUntVafe etc.

tel. 0726466033, 0731550041, 0724384456, 0728886244

Județul Ilfov, Voluntari, Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 44, birou nr. 1, Ors. Voluntari, Jud. Ilfov 077190 Voluntari

Repertoriu de produse: Amestec legume granulatBatoane cu fructe și cerealeBăutură vegetalăBiscuițiBomboaneCacao și produse cu cacaoCafeaCeaiuriCerealeCiocolată și produse cu ciocolatăConcentrat pentru supeCreme tartinabile din fructeFăinuriFulgiGemuriGranolaJeleuriLeguminoaseMăslineMiere și alte produse apicoleNectaruri din fructeOrezOțeturiPaste făinoaseProduse conservate din fructe și legumeProduse de patiserieProduse din cereale expandateSiropuriSosuriSucuriUleiuri și grăsimi vegetaleVafeZahăr etc.

tel. 0720394607, 0744364603

Județul Ilfov, Voluntari, Oraș Voluntari, Șoseaua București Nord, nr. 15-25, Parcul de Birouri Swan, clădirea A (denumită Windor), et. 4, jud. Ilfov 077191 Voluntari

Repertoriu de produse: Batoane energizanteBăuturi vegetaleBiscuițiCacao și produse pe bază de cacaoCafeaCeaiuri și băuturi pe bază de ceaiChipsuri/ Pop corn/ Pufuleți/SnacksuriCiocolatăCiuperci proaspete/ conservateCondimenteCreme tartinabileFăinuriFructe și legume proaspete/ conservateFructe uscate și/ sau liofilizateFulgi din cereale și muesli (inclusiv granola)GemuriGermeniÎnghețatăLeguminoaseMâncare pentru bebeluși/ copiiMezeluriNectaruri și siropuriOțeturiOuăProduse apicoleProduse de panificație/ patiserieProduse din carneProduse lactateProduse raw/ veganProduse semipreparateSemințe pentru consum (cerealeSucuriSuperalimente (pulberi și tablete proteice)UleiuriUnturi și grăsimi vegetaleVinuriZahăr și alți îndulcitori etc.

Județul Ilfov, Mogoșoaia, Str. Aeroportului, nr. 53, Com. Mogosoaia, Jud. Ilfov 077135 Mogoșoaia

Repertoriu de produse: AluneBatoane cu fructeBiscuițiCeaiuriCerealeCereale pentru bebelusiCereale și fulgi de cerealeCiocolată și produse din ciocolatăCondimenteCovrigeiCrackersCreme și paste tartinabileDulceațăFăinăFăinuriFructe confiateFructe uscateGemuriGranolaGrăsimi vegetaleGrișGrisileGrisineIaurtÎndulcitoriJeleuriLapte prafLeguminoaseMâncare pentru bebelușiMirodeniiMusliNectareNuci orezOțeturiPaste făinoasePesmetPiureuri de fructe și legumePrafuriPremixuriPreparate din legumePreparate pufulețiProduse de panificație și patiserieProduse pe baza de cereale expandatePudrePulberiSarateleSemințeSiropuriSticks-uriSticksuriSucuriSucuri de fructeSupă instantSuplimente (pudreTablete)TărâțeUleiuriUleiuri esențialeVafeZahăr etc.

tel. 0799106523, 0745555586, 0728188365, 0726301342

Județul Ilfov, Ștefăneștii de Jos, Sat Ștefăneștii de Jos, Str. Linia de Centură, Nr. 5, Unitatea J2 și Extindere depozit din Clădirea Bun 1 (inclusiv parcare), Camera C9.1F.12, Parc Industrial Ctpark Bucharest North, Jud. Ilfov 077175 Ștefăneștii de Jos

Repertoriu de produse: Alimente asiaticeAlimente copiiAlimente proteiceAlternative vegetale la lactateAlternative vegetale pt carne și peșteBăuturi răcoritoare și EnergyBăuturi spirtoase și bereBăuturi veganeBrânzeturiBrânzeturi proaspeteCacaoCafea și înlocuitori cafeaCarne de vităCeaiCerealeCiuperciCondimenteConserveCu zahăr redus sau înlocuitori de zahărDulcețuriDulciuriDulciuri și snacks veganeFăinăFrișcă și smântânăFructe congelateFructe proaspeteGrăsimi și margarinăIaurturi și deserturi din lapteÎnghețatăKetchupLegume congelateLegume proaspeteLegume uscateMiereMusliMuștar și sosuriOrezOuă și drojdiePâine și produse panificațiePastePește și fructe de marePește și fructe de mare congelateProduse congelate veganeProduse din carneProduse fără glutenProduse fără zahărProduse lactateProduse patiserieProduse tartinabileProduse veganeSemipreparate congelateSemipreparate și măncare gătităSiropuriSnacksuriSoiaSucuriSucuri proaspete și SmoothiesUlei și oțetUntVerdețuri și ierburi aromatice proaspeteVinVițel și mânzatZahăr și ingrediente pt copt etc.

Cereri și oferte produse ecologice